Zonnepaneel

URECO 425 Wp Black Glas-glas

Haal het maximale uit uw dak. Ontdek de URECO 425 Wp Black Glas-glas!
Hét zonnepaneel voor elk residentieel PV-systeem.

Meer vermogen per m2 zonnepaneel
Per vierkante meter heeft dit zonnepaneel een vermogen van 217,64 Wp. Hiermee installeren we een toppresteerder die de marktstandaard met meer dan 8% overtreft.
Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de N-type zonnecellen in dit paneel. Deze zijn efficiënter, presteren beter bij hoge temperaturen en hebben een lagere degradatie.

Tientallen jaren topprestaties met glas-glas technologie
Dit zonnepaneel combineert de N-type zonnecellen met glas-glas technologie. Het resultaat is een buitengewoon hoge vermogensgarantie van 87.40% na 30 jaar. En met de productgarantie van 25 jaar, geniet u langdurig van de hoogste energieopbrengsten!

Bij glas-glas panelen zijn de zonnecellen ingekapseld tussen twee lagen gehard glas. Het zonnepaneel is daardoor beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting. Glas-glas panelen zijn ook brandveiliger en bieden betere temperatuurregulatie. Dit leidt tot hogere energieopbrengsten en een kleiner risico op “hot-spots”.

Perfect voor elk residentieel systeem
Met het hoge vermogen per m2 en een volledig zwarte afwerking past dit zonnepaneel op elk residentieel, MKB- of klein-commercieel dak. De geweldige prestaties en het aantrekkelijke ontwerp zorgen ervoor dat uw dak optimaal benut wordt.

URECO – bewezen betrouwbaar
De kracht van deze Taiwanese zonnepanelenfabrikant! Onze duurzame samenwerking heeft talloze tevreden opdrachtgevers opgeleverd. Tijdens deze jaren hebben ze continu een uitmuntende leverbeschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.


Hybride Omvormers klaar voor thuisbatterij*

Growatt MIN 4200TL-XH

Overige modellen


De Growatt MIN TL-XH is de nieuwste generatie enkelfase Growatt omvormers. De omvormers hebben een lichter, kleiner en beter design. De “H” in TL-XH staat voor hybride. Dit betekent dat de omvormer compatibel is met het Growat XH-opslagsysteem.

1-fase systeem (MIN)

De MIN serie van Growatt heeft 2 MPP-trackers en is geschikt voor 1-fase zonnestroomsystemen. De omvormers behalen een hoge efficiëntie tot 98,4%. Daarnaast zorgt het model zonder ventilatoren en transformatoren ervoor dat ze extreem geruisloos zijn. Bekijk de datasheet bij downloads voor meer informatie.

Bij de MIN serie heb je de optie om de Growatt Smart Meter te gebruiken. Dit is een slimme meter waarmee je het verbruik én de productie van de zonnepanelen kunt meten en limiteren. Daarbij is de omvormer uitstekend te monitoren met de volgende modules:

Growatt omvormers zijn één van de meest verkochte Chinese omvormers wereldwijd. En dat is niet zonder reden! Met meer dan 10 jaar ervaring in de Nederlandse markt, heeft Growatt bewezen dat haar omvormers erg betrouwbaar en duurzaam zijn. Daarbij hebben de omvormers ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

De MIN TL-XH omvormers hebben een standaard productgarantie van 10 jaar.

 

 

 

Growatt MOD 4000TL3-XH (AFCI)

Overige modellen

De MOD TL3-XH is de nieuwste generatie 3-fase omvormers van Growatt. De “H” in TL3-XH staat voor hybride. Dit betekent dat de omvormer compatibel is met het Growat XH-opslagsysteem. Deze omvormers hebben een strak design. Daarbij zijn ze lichter en kleiner, waardoor ze eenvoudig door een persoon te installeren zijn .

De Growatt MOD omvormers zijn ideaal voor residentiële 3-fase installaties. Check met behulp van onze configurator welke Growatt omvormer jij nodig hebt voor je PV-installatie.

3-fase systeem (MOD met AFCI)

Omvormers van de MOD serie worden geleverd met 2 MPP-trackers. Ze behalen een hoge efficiëntie tot wel 98,6% en worden standaard geleverd met AFCI (vlamboogdetectie). Daarbij zorgt het design zonder transformatoren en ventilatoren ervoor dat ze extreem geruisloos zijn. Bekijk de datasheet voor meer informatie.

Bij alle Growatt omvormers heb je de optie de Growatt Smart Meter te gebruiken. Dit is een slimme meter waarmee je het verbruik én de productie van de zonnepanelen kunt meten en limiteren. Daarbij zijn de omvormers uitstekend te monitoren.

 

*Het vermogen van uw installatie is bepalend voor de keuze van de omvormer.